HTML

New Kids On The Blog

newkidzontheblog [at] gmail.com

Friss kommentek

  • fűrészpor: érdekes... (2009.12.09. 12:07) Ready, able
  • csoo: látom, mást is megvisel a meleg, lol. (2009.07.27. 08:13) Izzadásgátló mix újdonságokkal
  • Thom Yerk: na én pont epvel kezdtem, de előszedtem a két albumot is ami nagyon kiesett a figyelmemből, de azo... (2009.07.08. 15:27) Nem ciki
  • söcsö: Nemrég láttam én is, nagyon vicces sztem. :) Egyébként nekem ez a dal jobban tetszik, mint a Rain ... (2009.06.26. 22:34) To Clean
  • pat brit: szerintem viccesek a háttérben vonagló idióták. illenek az előtérben zenélő idiótákhoz. (2009.05.11. 04:16) Letterman

Címkék

Címkefelhő

magyar poptimizmus

2007.12.16. 23:15 csoo

Band of Horses reloaded

Címkék: koncert seattle feldolgozás band of horses them two

Egy koncert, egy kérés és egy újabb felfedezés.

Az Amoeba Music honlapján találtam egy októberi Band of Horses koncertet, ami teljes egészében megtekinthető. De érdemes még nézelődni, mert vannak további teljes felvételek, egy-két szám, de egy interjú meg fotók biztosan (Andrew Bird-től kezdve a Black Lips-en át a TV on the Radio-ig elég sok mindenkitől) A koncertek helyszíne mind az Amoeba Music lemezboltjai, ahol gondolom, nem lehet lebontani a berendezést, de Ben Bridwell azért még így is kiizzadja a bevitt whisky mennyiség nagy részét.

Na és ilyenkor mindig rájövök, hogy nekem muszáj látnom őket élőben. Szóval oda akarok kilyukadni, hogy ha van olyan, aki hozzám hasonlóan nem bízva egy bécsi koncertben elmenne értük a világ végére is (na jó, szóval mondjuk a februári-márciusi európai koncertek valamelyikére), az ne fogja vissza magát, és írjon egy kommentet.

(Közvetlen link, ha valaki válogatni akar a setlistből.)

Az utolsó szám egy Them Two cover (Am I a Good Man), aminek az eredetije innen letölthető. Kezdtem magam szörnyen érezni, hogy már megint nem ismerek valami hatalmas klasszikust, de megnyugodtam, hogy ez a jó kis tépelődő, önmarcangoló dal egy olyan kiadó (Numero Group) válogatásán jelent meg, ami kisebb, viszonylag ismeretlen soul kiadókhoz tartozó lemezek újramegjelentetésével foglalkozik. Ez a 60-as években, Miamiban működő Deep City-nél kijött számok gyűjteményéből származik, és mondanom sem kell, hogy remek az eredeti meg a Band of Horses féle füstös kocsma rock verzió is.

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://newkidsontheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr10266333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rolo tomasi · http://www.oriasi.freeblog.hu 2007.12.17. 20:34:30

1000 köszi,óriási anyag.Egyébként mi jövő nyáron a werchter(belga) fesztivált célóztuk be,ahol a délutáni műsorsávban hemzsegnek a hasonlóan tuti,felénk ritkán mozgó előadók.

TomVek · http://www.paradiso.nl 2007.12.18. 08:14:32

Heló,
igaz én most itthon (Mo) vagyok de január elején megyek vissza Hollandiába ahol ha jól láttam március 1-én (szombat) lépnek fel amszterdamban a Paradiosoban, jegyek még vannak, kb. 20 euro körül (azért ennyi mert az eredeti 14e-s árhoz hozzájön 3 e szervízdíj meg 3 e az egyhónapos tagsági kártyáért, csak ezzel tudsz belépni a helyre) . Annyira engem is felcsigázott ez a zenekar hogy megnézzem őket, vagyis már csak rajtad múlik.

csoo · http://newkidsontheblog.blog.hu 2007.12.18. 19:08:16

a fesztivál tényleg elég logikus megoldás, csak én egyrészt nem szeretem a feszteket, másrészt mégsem ugyanolyan, mint egy önálló koncert. de ettől függetlenül idén esélyes lesz valami hasonló.

hát Hollandia azért kicsit messze van. mert én mondjuk főleg Németországra gondoltam elsősorban. viszont köszönöm az infót, és ha már neked van lehetőséged, akkor tényleg ne hagyd ki őket.

de látom az e-mail címeket, szóval ha ezeket nem spam gyűjtésre használjátok, akkor elraktározom őket a biztonság kedvéért :)
süti beállítások módosítása